In één Zalige Zweefduik staat één dichter of dichteres een maand lang in de schijnwerpers. Er zijn vijf Zweefduiken per jaar (maart, mei, september, november, januari). De eerstkomende Zweefduik begint op 6 september met Saskia Stehouwer. Als je je aanmeldt staan er al twee eerdere recente Zweefduiken voor je klaar, om voor te proeven en alvast te genieten. Eentje met de Vlaamse Maud Vanhauwaert en eentje met Ester Naomi Perquin, inmiddels Dichter des Vaderlands! 

Dit krijg je allemaal in één Zweefduik:

 

Dichter bij Dichters icon perkament 50px Gedicht

Vijf weken lang ontvang je elke week een gedicht van de dichter van de maand.


Dichter bij Dichters icon desktop 50px Overal 

De poëzie is toegankelijk op al je apparaten dus je kunt je zelf verrijken met poëzie waar je ook bent (op tablet, mobiel, laptop, desktop). 


Dichter bij Dichters icon A4 papier 40px Vragen, mijmertip en schrijfidee

Bij elk gedicht krijg je twee vragen en een Mijmertip. De vragen zijn altijd open vragen, er bestaan alleen goede antwoorden. De vragen willen jou een (extra) ingang geven tot het gedicht. Op woensdag krijg je de eerstelezingvraag, op donderdag de opwarmvraag en op vrijdag de mijmertip. Je mag er naar kijken wanneer het jou uitkomt. Alles is goed, ook niks doen, of in stilte mijmeren, en er geen huiswerkcheck. Dichter bij  Dichters wil een lichte inspiratie- en energiebron in jouw leven zijn. Daar past geen huiswerk bij. ;-) 


Dichter bij Dichters icon koptelefoon 50px Opnames 

Je kunt per gedicht ook luisteren naar een opname (mp3’s) van dat gedicht. Deelnemers zeggen vaak dat het helpt om het gedicht beter te begrijpen.   


Sleutel zonder randje wit aan onderkant 70pxDe Club

Je krijgt 24/7 online toegang tot de gezellige Dichter bij DichtersClub. Daar kun je kijken naar eerdere Zweefduiken. Je kan en mag alles op je eigen moment bekijken en beleven.


Dichter bij Dichters icon tekstwolk twee personen 70pxUitwisselen

Op het forum vind je reacties van mededeelnemers. Je kunt er je overpeinzingen delen, naar aanleiding van de twee vragen en de mijmertip en/of je kunt stil meegenieten en je laten inspireren door wat anderen in de gedichten lezen en op het forum schrijven. 


Lampje questio vraag 50px  Vragen 

Heb jij vragen over het gedicht? Dichter bij Dichters verzamelt de vragen en stelt de vragen in het interview in het webinar.


 Dichter bij Dichters icon persoon 50 px  Live  

Aan het eind van de maand ontmoet jij de dichter live online. Ben jij verhinderd? Dichter bij Dichters zet de opname online en jij bekijkt de video van de bijeenkomst wanneer het jou uitkomt. Is dat lastig, inbellen op zo’n webinar? Nee, helemaal niet. In het menu van de website staat een knop voor je klaar. Daar klik je op, en je bent online en maakt de meeting mee. Je ziet de dichter/es en Heleen op je scherm, net als bij Skype of Facetime. Zelf kan je meechatten als je wilt.


 Wekker 50px Alle tijd

Wil jij graag poëzie in je leven, maar leid je een druk bestaan, of komt het er om een andere reden niet van? Dichter bij Dichters brengt je in een mum van tijd bij de prachtige poëzie van deze wereld en bij je eigen rijkdom.