Writing Unsplash 372 x 243px

In januari is Ingmar Heytze onze gast. We lezen vijf gedichten van hem en aan het eind geeft hij ons een online interview over deze gedichten.

Zelf schrijven

Omdat het de landelijke poëziemaand is, kan jij elke vrijdag om 10.30 online meedoen met een verrassende schrijfsessie. Je krijgt ter plekke een schrijfoefening, bedacht door mij en gebaseerd op Ingmars gedicht van de week. Je schrijft live, en wellicht kletsen we even na. Wie weet maak je wel ineens een gedicht. Schrijven geeft altijd een rijk gevoel dus dat lijkt me al fijn in de januarimaand. En het is gewoon heel gezellig. :-) Kan jij niet op dat tijdstip? Altijd diezelfde dag komt de video online en kan je alsnog de opdracht bekijken en schrijven en je tekst delen op de site, als je dat leuk vindt.  

Wat

Vijf schrijfopdrachten live online: gelegenheid tot schrijven en nakletsen. 

Wanneer 

De sessies duren ongeveer een half uur à een uur: 
Vrijdag 4 januari 10.30 uur: gedicht 1 
Vrijdag 11 januari 0.30 uur: gedicht 2 
Vrijdag 18 januari 10.30 uur: gedicht 3 
Vrijdag 25 januari 10.30 uur: gedicht 4 
Vrijdag 1 februari 10.30 uur: gedicht 5 

Kosten

19,25 euro voor deze Zweefduik de Luxe met schrijven (of natuurlijk een jaarabonnement van 55 euro, dan krijg je vijf hele Zweefduiken) 

Aanmelden

> Wil jij je aanmelden? Klik dan hier 
> Scroll door naar het oranje blok met 55 euro. 
> Vul bij de betaling bij code het woord schrijfduik in kleine letters. 
> Druk daarna op enter, en je ziet het bedrag van 55 euro naar 19,25 euro springen. 
> Lukt het niet? Stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je graag meedoen?

Er zit een begrenzing aan mijn Zoomsysteem (een soort Skype) daarom is er op dit moment nog plek voor 69 mensen. Dat lijkt heel veel maar ik zeg het toch maar even zodat je niet achter het net vist als je dit heel graag wilt als start van 2019. Welkom!

PS

Wat je altijd allemaal krijgt bij een Zweefduik vind je hier. Wanneer je dat in januari allemaal krijgt vind je hier.