1. Toegang 

Na betaling heb jij (of degene aan wie je de bon gaat geven) per direct toegang tot het forum. Lukt dat niet? Laat het dan zo snel mogelijk weten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dan kijken we snel naar een oplossing. 

2. Opzeggen

Bij een losse Zweefduik bevat jouw toegang de eerstvolgende hele Zweefduik en eindigt jouw toegang op de laatste dag van de maand na die Zweefduik. Is er een Zweefduik in maart? Dan loopt jouw aanmelding tot 30 april.

Bij een doorlopend abonnement loopt jouw toegang tot het forum vanzelf door. Inning van de gelden vindt plaats in de tweede helft van de maand augustus, oktober, december, februari, april. Opzeggen kan je door in je eigen account het bijbehorende vakje aan te vinken (zie website inloggen > profiel) Jij kan je abonnement op elk moment stopzetten door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van het mailadres dat je gebruikt voor Dichter bij Dichters. Stopzetten kan tot de 15ste van de maand na een Zweefduik en voor de eerstvolgende Zweefduik. 

3. Vrijheid

Dichter bij Dichters is zeer gehecht aan de sfeer op het forum. Iedereen mag zeggen wat hij of zij in de gedichten leest. Alle inzichten mogen naast elkaar staan. Meningen of inzichten bestrijden of aanvallen heeft daarbij geen toegevoegde waarde. Samen van gedachten wisselen is uitstekend. In die sfeer kan iedereen in vrijheid betekenis vinden in het gedicht. Dichter bij Dichters behoudt zich daarom het recht voor bij misbruik van deze vrijheid of bij verkeerde toonzetting de deelnemer aan te spreken. Is geen verbetering zichtbaar dan zal Dichter bij Dichters andere maatregelen treffen. 

4. Aansprakelijkheid

Dichter bij Dichters wordt gemaakt met de grootst mogelijke zorg. Dichter bij Dichters is niet aansprakelijk voor door de klant geleden schade indien deze schade aan Dichter bij Dichters is toe te rekenen of indien deze krachtens wettelijke bepalingen voor risico van Dichter bij Dichters komt. 

5. Wet Bescherming Persoonsgegevens

Dichter bij Dichters zal uiteraard nooit gegevens aan derden verstrekken en respecteert de privacy van haar abonnees.