morais 81791 unsplash 372 px

De natuur is door de eeuwen heen een onuitputtelijke inspiratiebron voor veel dichters gebleken. We laten ons inspireren door de groten van Nederland en de groten der aarde en vragen ons af: hoe houdt je je natuurgedicht spannend en hoe is het meer dan een beschrijving van wat je ziet? We gaan lekker naar buiten en gaan het ontdekken, en er is veel persoonlijke aandacht voor jouw ontdekkingsreis. Ik kies drie verschillende lokaties, vlakbij of niet heel ver van Deventer vandaan. Ze zijn bereikbaar per auto of fiets. Neem zelf een stoeltje mee, warme of juist luchtige kleding, zonnebril, zonnebrandcreme, petje, water en schrijfmateriaal. Plezier in buiten-zijn staat voorop. Heb jij nog een favoriet plekje? Ik hoor het graag en maak een zalig buitenprogramma. Bij slecht weer zal ik creatief zijn en overleggen met de groep welke opties we hebben en een alternatief verzinnen. 

We zijn met 12 personen maximaal (exclusief Heleen). 

Cursusbijeenkomsten: 

woensdag 4 juli 10.00 tot 12.30
woensdag 18 juli 10.00 tot 12.30

Prijs per bijeenkomst is 20 euro, omdat het een test is. Ik heb nog niet vaak buiten geschreven. Grijp dus deze pionierskans! ;-)  Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ik heb Nederlands gestudeerd en ben dichteres, schrijfdocent, eerstegraads docent en eindredacteur en wil graag dat jij kan zeggen wat je wil zeggen. Dat geldt voor alle tekstvormen maar zeker ook voor poëzie, de minst letterlijke taalvorm waar je heel veel eigenheid in kwijt kan. Ik wil graag dat je makkelijk en licht schrijft, want dat kan echt. Ik ben heel blij als ik je mag helpen die weg te vinden. 

Foto: Unsplash