Wil jij schrijven en ontdekken wat jij allemaal kan met pen en papier? Dan is dit het geschikte traject voor jou. In deze vijf bijeenkomsten verken je de verschillende velden binnen het schrijven. Je schrijft een sprookje, een miniatuurtje van jouw levensverhaal, een alternatief dagboek, een gedicht en nog veel meer. Zo kun jij ervaren wat je allemaal kan en waar je voorkeur ligt. Schrijvenderwijs ontdek je jouw stijl en thema's. De bijeenkomsten zijn aan mijn keukentafel in Deventer. Aan het eind van het traject heb jij ontdekt wat schrijven jou brengt en weet je waar jij he allermeest plezier aan beleeft en ben je heel wat teksten rijker. Plezier staat voorop. 

We zijn met 8 personen maximaal (inclusief Heleen). 

Cursusbijeenkomsten: 

woensdag 5 september 10.00 tot 12.00
woensdag 3 oktober van 10.00 tot 12.00
woensdag 31 oktober 10.00 tot 12.00
woensdag 5 december van 10.00 tot 12.00
woensdag 9 januari van 10.00 tot 12.00

Kan jij niet op woensdag? En wil je wel meedoen? Dan is het fijn als je je wél aanmeldt, als de groep snel vol raakt, en dan kan ik wellicht een tweede groep voor jou starten op een moment dat je wel kan. Dat doe ik dan met datumprikker. 

Prijs voor deze vijf bijeenkomsten samen: 250 euro inclusief btw. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Na betaling van de factuur is je plek definitief verzekerd. 

Ik heb Nederlands gestudeerd en ben dichteres, schrijfdocent, eerstegraads docent en eindredacteur en wil graag dat jij kan zeggen wat je wil zeggen. Dat geldt voor alle tekstvormen maar zeker ook voor poëzie, de minst letterlijke taalvorm waar je heel veel eigenheid in kwijt kan. Ik wil graag dat je makkelijk en licht schrijft, want dat kan echt. Ik ben heel blij als ik je mag helpen die weg te vinden. 

Foto: Unsplash