schrijvende hand 372 px Photo by Green Chameleon on Unsplash

In dit traject werken we een half jaar lang samen aan jouw poëzie. Je laat je inspireren door andere dichters en verrassende opdrachten. Je maakt ter plekke teksten/poëzie om je soepele pen te oefenen én om plezier te hebben. Thuis kan je verder werken aan je materiaal. We komen in vijf bijeenkomsten bij elkaar, delen wat er tussentijds is gemaakt, kijken wat er gelukt is, waar je tevreden over bent, en waar je vastloopt. Ervaring leert dat we samen altijd een weg weten om weer verder te komen. Het blijkt al heel inspirerend om elkaars gedichten te horen en te delen waar je over nadenkt. Schrijvenderwijs ontdek je jouw stijl en thema's. De bijeenkomsten zijn aan mijn keukentafel in Deventer. Aan het eind van het traject heb jij nog meer kijk gekregen op waar jouw kracht zit en ben je heel wat teksten rijker.

We zijn met 8 personen maximaal (inclusief Heleen). 

Cursusbijeenkomsten: 

woensdag 19 september 10.00 tot 12.00
woensdag 17 oktober van 10.00 tot 12.00
woensdag 14 november van 10.00 tot 12.00
woensdag 19 december van 10.00 tot 12.00
woensdag 23 januari van 10.00 tot 12.00

Kan jij niet op woensdag? En wil je wel meedoen? Dan is het fijn als je je wél aanmeldt, als de groep snel vol raakt, en dan kan ik wellicht een tweede groep voor jou starten op een moment dat je wel kan. Dat doe ik dan met datumprikker. 

Prijs voor deze vijf bijeenkomsten samen: 250 euro inclusief btw. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Na betaling van de factuur is je plek definitief verzekerd. 

Ik heb Nederlands gestudeerd en ben dichteres, schrijfdocent, eerstegraads docent en eindredacteur en wil graag dat jij kan zeggen wat je wil zeggen. Dat geldt voor alle tekstvormen maar zeker ook voor poëzie, de minst letterlijke taalvorm waar je heel veel eigenheid in kwijt kan. Ik wil graag dat je makkelijk en licht schrijft, want dat kan echt. Ik ben heel blij als ik je mag helpen die weg te vinden. 

Foto: Unsplash