Schrijfsdag 372px

Wil jij graag schrijven? Korte stukjes? Columns, blogs, miniatuurtjes? Voor jezelf, voor publikatie, of voor LinkedIn of Facebook? Dit is een traject voor mensen met schrijfplannen of wensen die steeds weer opborrelen. We gaan in de drie bijeenkomsten aan de slag, we maken ter plekke teksten, we kijken naar mogelijke verbeteringen (techniek) en maken een plan hoe jij aan de slag kan blijven. Doel is om (eindelijk?) op papier te krijgen wat jij wil zeggen. Ik zorg voor inspiratie en oefeningen om los te komen. De bijeenkomsten zijn aan mijn keukentafel in Deventer. Eind april ben jij een heel eind opgeschoten met je project.

Dit traject is juist ook voor als je vast zit, of na één zin al vastloopt, of het onder de douche nog wist en daarna was het weg (zoals mensen in de eerdere groep aangaven). Ik help je graag op weg met zeggen wat jij te zeggen hebt... 

Het blijkt al heel inspirerend om elkaars verhalen te horen en te delen. We zijn met 8 personen maximaal.  

Cursusbijeenkomsten: 

woensdag 14 februari van 9.30 tot 11.30
woensdag 14 maart van 9.30 tot 11.30
woensdag 14 april van 9.30 tot 11.30

Prijs voor deze drie bijeenkomsten samen, inclusief forum: 125 euro exclusief btw. Voor als jij nu echt eindelijk werk wil maken van je teksten. Maximaal 8 personen. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sinds enige tijd zijn ook individuele schrijfcoachingssessies mogelijk. Om uit te vinden wie jij bent en wat jij wil zeggen, waarom dat zo waardevol is, en wat jouw toon is en hoe jij fijn schrijft. Elke andere invulling is ook mogelijk als dit jou ondersteunt bij jouw schrijven. Bel of mail gerust voor overleg of een afspraak. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of per telefoon 06 10 646 101

Ik heb Nederlands gestudeerd en ben dichteres, schrijfdocent, eerstegraads docent en eindredacteur en wil graag dat jij kan zeggen wat je wil zeggen. Op een makkelijke, moeiteloze en lichte manier, want dat kan echt. Ik ben heel blij als ik je mag helpen die weg van binnen te vinden.